Back On Track! (mediumtre)

Back On Track!

Heei!

Jepp! da var vi back on track og har starta å blogge igjen. Og denne gangen for fullt! Vi sa jo i det forrige innlegget at vi bare skulle ha pause i en uke ellerno, men det ble visst nesten et halvt år! Vi bare glemte det helt bort, fordi det var så mye som skjedde med både skole og masse annet. Og når vi snakker om det så er det jo mye som har skjedd på nesten et halvt år, og det går ikke ann å vise dere og fortelle om alt som har skjedd så det blir nok kanskje et innlegg med noen bilder om hva vi har gjordt mens vi har vært borte. 

Nå er jo Julie i Hellas og Ida skal til Gøteborg i morgen.. Og Synne (som skriver dette innlegget) er bare hjemme  ;) selvom ikke alle er hjemme har alle blitt enige i å starte bloggen igjen, og vi skulle egentlig ha startet den på mandag, men da var det ikke tid... eheh.

 Pga. Ida og Julie ikke er hjemme så tror jeg(Synne) at de ikke kommer til å blogge så mye eller ikke blogge i det hele tatt på et par dager.  

I morgen er det jo 17 Mai og da for meg(Synne) blir det å gå litt i tog, gjester hjemme og masse kos. For Julie blir det nok å ligge på stranda og sole seg og Ida vet jeg ikke, men kanskje Liseberg? :-) 

Ehm... ja da kommer jeg ikke på noe mer å skrive, så da går jeg å spiser så hadebra og det er bare å kommentere om det er noe spesielt dere vil vi skal gjøre, skrive om eller ha video om. 

Hva syns du om at vi har starta å blogge igjen? :-D

MEDIUMTRE

 


  4 kommentarer i "Back On Track!"

Postet av: Iselin- kommenterer tilbake<3
kan deree ha sminke video? synne:)
16.05.2012, 20:24
URL: http://iselinberntsen.blogg.no
Postet av: Mediumtre
Iselin: Det kan vi vettu :)
16.05.2012, 21:11
URL: http://mediumtre.blogg.no/
Postet av: ingrid <3
dere kan lage "må gjøre video" ;) <3
16.05.2012, 21:23
URL: http://emmaha.blogg.no
Postet av: Hillevi
hadebra for en uke (eller mer) hahaha, dere kan ha vidio det er gøyy
22.05.2012, 23:42

Skriv en kommentar

hits