mediumtre - Tre jenter

Justgirlythings- Sommer
Hva syns du? Kjente du deg igjen?

 

S Y N N E 

Nytt design!

Heloo!

Først må jeg bare si sorry for lite blogging fra oss, men det er så sykt fint vær ute og da bare glemmer vi det! SORRY!

Ja, det forrige designet var det noen som klagde på at de ikke kunne se hele designet, og at det var noe gæernt med det. Jeg så ikke det selv, men det var nok det. Og jeg (Synne) syntes heller ikke det var så utrolig fint, så da bestemte vi oss for å bytte design og da fant jeg noen veldig fine design på http://missindecisive.blogg.no/ . Og endte opp med det Her . Veldig fint syns jeg. 

 

Men i disse dagene hvor vi ikke har blogget, har vi for det meste vært å bada og sola oss, vært på skolen, og hatt treninger :) Var helt utslitt i beina i går fordi vi løp bruene og tida mi blei vel ikke så veldig bra fordi jeg løp litt forlangt (fordi jeg er dum) og jeg har vondt i ryggen + at jeg var litt småkvalm. Toppform! not. Og i dag er jeg sykt støl... Rett etter vi hadde løpt så var det vannkrig med nesten hele trinnet :D Morsomt tror alle blei kliss våte ;) Og resten av dagen i går var vi og trente og etter vi var ferdig med det ble det bading på Årbogen! Sykt kaldt! Men idag vet jeg ikke helt hva jeg skal, sikkert på Nydammen og bade med resten av folka, og må vel ned på senteret en rask tur for å kjøpe en gave og en ny bikini :) Men nå skal jeg spise så hadebra :D

Hva skal du i dag? :-)

 

S Y N N E 

Back On Track!

Heei!

Jepp! da var vi back on track og har starta å blogge igjen. Og denne gangen for fullt! Vi sa jo i det forrige innlegget at vi bare skulle ha pause i en uke ellerno, men det ble visst nesten et halvt år! Vi bare glemte det helt bort, fordi det var så mye som skjedde med både skole og masse annet. Og når vi snakker om det så er det jo mye som har skjedd på nesten et halvt år, og det går ikke ann å vise dere og fortelle om alt som har skjedd så det blir nok kanskje et innlegg med noen bilder om hva vi har gjordt mens vi har vært borte. 

Nå er jo Julie i Hellas og Ida skal til Gøteborg i morgen.. Og Synne (som skriver dette innlegget) er bare hjemme  ;) selvom ikke alle er hjemme har alle blitt enige i å starte bloggen igjen, og vi skulle egentlig ha startet den på mandag, men da var det ikke tid... eheh.

 Pga. Ida og Julie ikke er hjemme så tror jeg(Synne) at de ikke kommer til å blogge så mye eller ikke blogge i det hele tatt på et par dager.  

I morgen er det jo 17 Mai og da for meg(Synne) blir det å gå litt i tog, gjester hjemme og masse kos. For Julie blir det nok å ligge på stranda og sole seg og Ida vet jeg ikke, men kanskje Liseberg? :-) 

Ehm... ja da kommer jeg ikke på noe mer å skrive, så da går jeg å spiser så hadebra og det er bare å kommentere om det er noe spesielt dere vil vi skal gjøre, skrive om eller ha video om. 

Hva syns du om at vi har starta å blogge igjen? :-D

MEDIUMTRE

 

Pause...

Hei!

Som dere sikkert har langt merke til, har vi ikke skrive vi noen inlegg eller blogget i det hele tatt på en uke. Det er fordi vi har rett og slett ikke tid, og ikke noen av oss har veldig blogglyst nå. Vi trener, har masse prøver nå, og lekser.. Og derfor blir det ikke mye tid til blogging. Men det blir bare en liten pause, I en uke ellerno!

Igår var vi på skole ball og det var kjempe morsomt og gøy. Koste oss alle masse :) Hade bra for en uke(ellermer) da, kommer til å savne dere :)

 

S Y N N E ♥

1 advent

Halla!

Idag var jeg hos farmor og farfar på julemiddag greier, med hele familien ♥ Var veldig korselig det assa! Men jeg tok ingen bilder for jeg på en måte rakk ikke for jeg glemte det bort. Vi spiste pinnekjøtt, vossakorv, sånn stappe... og kaker og is og molter med vaniljesaus ;) Nam<3 

Og i dag er det også 1 søndag i advent ;) Digg at det snart er jul! Gleder meg.

Omg! Imorra har vi halvdags skriveøkt i norsk-.- Vi skal skrive en novelle-.- FML!

Håper det går brå<3

 

S Y N N E ♥

Bursdag!

Halla!

Isat kom jeg hjem fra bursdagen til Rebekka! :) Super korselig med jentene <3 Vi spiste pizza, koste oss, så på film (fritt vilt 2) og hadde det sykt morsomt, og spiste godteriii♥♥ ;) Vi var der alle tre ♥

Tok noen bilder, men ikke sp veldig mange men her er de som ble fine <3


Bursdagsbarnet ♥♥

 

PS! Sorry for sykt lite blogging, men jeg rekker ikke blogge hver dag, julie har ikke pc(fordi datadama på skolen ødela hennes!) Og Ida orker ikke... :P ♥

 

-Hat en fin lørdagskveld?=) <3

 

S Y N N E ♥

Bowling

Hei bl♥ggen!

Istad var vi jo på avsluttning med fotballen på bowling 1 drammen ;) Var morro det med masse bowling og pizza :D Koselig kveld med de beste. Etter en kjempe bra sesong, som morsom og hard med ei som brakk armen, ei som brakk beinet, ei som forstua tommelen, ei som fikk skadei kneet og kunne bare spille den første og siste kampen i sesongen og ei som brakk tanna så, så har vi gitt alt og vi er et lag som ALDRI gir seg! Vi har til og med fått en fairplay pris denna sesongen, utrolig stolt av alle fotballjentene ♥ Glad i alle!

 
Jentami


Normale meg da ♥


Klovne sko....


Jentami! <3 du er ubeskrivelig!

Hva syns du om bildene?

 

Da får vel jeg øve til engelsk framføring i morra da... 

 

S Y N N E ♥

Mandager...

Hei!

mandager ja... heh, idag har jeg jo vært på skolen(sjokk!) Og gjordt lekser og sånt.. Men jeg skulle jo vise dere noen bilder fra hytta, men jeg tok bare 10 bilder, som ikke var noe fine, så er ikke noe å vise dere :\ Sorry.

Jeg har blitt helt sykt hekta på tetris nå! Selvom jeg ikke eier for å si det sånn ;P 

Snart desember <3<3 gleeder meg altfor mye <3

 

S Y N N E ♥

home!

Hei, nå har jeg kommet hjem fra den nye hytta vår. Vi var på visning for 2 uker siden og nå har vi fått den :-) Den var kjempe fin. Det var deilige senger også.... Vi dro på fredag og hjem i dag. I dag skal jeg først bare slappe av så skal vi til noen folk på middag. Vi skal ha kjøttkaker på topp. (det er veldig gode kjøttkaker). Jeg orker ikek skrive oe nå, kanskje det kommer et innlegg senere i dag.
 
 
 
 
 
 
Her er musikk:
 
Adele: Rolling In The Deep
Justin Bieber / Rascal Flatts: That Should Be Me
Justin Bieber: Mistletoe

Justin Bieber: The Christmas Song (Chestnuts Roasting On An Open Fire)

Justin Bieber / The Band Perry: Home This Christmas

Justin Bieber: All I Want Is You

Justin Bieber / The Band Perry: Home This Christmas
- JULIE ! <3

Hyttekos!

Heisann!

Nå sitterjeg på hytta til Maria med hu og Rebecca! <3 vi har hatt det driit gøy i dag da <3

 

Orker ikke gå helt ned og hente kameratet og laste de inn, dere får de seinerre ;) <3 I morra skal vi spille kamp her <3 Håper vi vinner as! Det har faktisk snødd litt her ;) Hihi<3 (dårlig innlegg nå men..) 

 

Vi snakkes søtiser <3DSet er jo skal vi danse finale nå og jeg håper så syyykt at Atle vinner, for han er jo best <3

 

 

S Y N N E ♥

hits