mediumtre - Tre jenter

God morgen :)

Hallo♥

Vi var veldig fornøyde i går med over 120 visninger og mange søte kommentarer på vår første dag med blogging! Tusen Takk til alle sammen♥ Jeg går innpå alle de som kommenterer vår blogg! :-)

Nå har jeg akkurat stått opp da. Frokosten min var 3 smashbiter.. neiida x) Jeg hadde en sykt rar drøøm i dag! Den var sånn her (jeg kan beskrive den kort): Jeg og pappa dro til Bergen for å treffe farfar. Også var vi der noen dager. Så dro vi på en hytte og da var plutselig mamma og Henrik med og x) Så så jeg tcmn og vi prata veeldig mye om blogging og om vi leste mange blogger ogsånt! Sykt rart xD Og hu hadde brunt hår i denne drømmen.....

Klokka 12 skal jeg ut med Maria og venninna hennes Marie ♥ Blir sikkert mange/noen fler også da^^


Bilde for noen år siden. Nå har jeg lenger håår :D Thahahhaha

-Hva skal dere i dag?

I D A

 

Ida ! :-)

Hallo! :)

Jeg heter Ida, as you can see ;D Nå skal jeg fortelle litt om meg, så dere kan bli bedre kjent!

Jeg liker veldig godt å blogge og har en annen blogg som heter L0vey.blogg.no det er bare å ta en titt innom! Det er alltids koselig. Julie og Synne er en av mine bestevenner da♥ Jeg eeelsker sminke, venner, gutter, mote, klær, sko, bilder, å ta bilder selv, sol, bading og masse mer ! :D Jeg liker faktisk skolen litt. Jeg er opptatt av bra karakter.. så jeg gjør mitt beste, så jeg blogger når jeg har tid. Mamma sier at leksene bare må gå først :p Jeg liker veldig godt musikk! Låta som jeg hører på for dagen er I can only imagine av David Guetta. I familien min er vi 4/5 .. Mamma, Pappa Henrik som er broren min og Cato som er katten min da :)♥ Jeg har en hytte og en båt som er mine hobbyer. Bilder & blogg toooo da ; ) Favoritt drikken min er juice og favoritt maten er pinnekjøtt & biff. Jeg liker også godteri, nøtter og frukt ogsåånt ;p Jeg bare elsker å lese blogger! Så om du har, kommenter i ruta. Jeg tror ikke jeg har så kjempemyemer å dele med dere, jeg får heller komme tilbake med det hvis det er noe spess jeg har glemt.


(Y)

I D Ahits